Natuur.winkel in Kiewit gesloten tot en met 19/8


Beste klanten,

Van woensdag 14 augustus tot en met maandag 19 augustus zal onze Natuur.winkel in Kiewit gesloten zijn. Dit jaar verwelkomen we opnieuw meer dan 66.000 muziek- en festivalliefhebbers die afzakken naar Kiewit voor het jaarlijkse Pukkelpopfestival. Tijdens deze periode is Domein Kiewit enkel toegankelijk voor crewleden, waardoor onze winkel helaas niet bereikbaar zal zijn.

Pukkelpop is een van de grootste muziekfestivals van BelgiĆ« en trekt jaarlijks een indrukwekkende line-up van internationale en lokale artiesten. 

Wij hopen dat u begrip heeft voor onze tijdelijke sluiting en we kijken ernaar uit om u vanaf dinsdag 20 augustus weer te verwelkomen in onze Natuur.winkel in Kiewit. Tot dan wensen wij iedereen die naar Pukkelpop gaat een fantastisch festival toe!

Met vriendelijke groet,Het team van Natuur.winkel Kiewit

 

Pukkelpop 2024 • 15-16-17-18 AUG

PKP24 with Fred again.., Stormzy, Charlotte de Witte, Sam Smith, Goldband, Queens of the Stone Age, The Offspring and more.

Meest Recente Posts

In de kijker

Ontdek Meer

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates