Bedrijf Insaver doneert €1000 aan Natuurpunt Limburg.


Insaver, een bedrijf gespecialiseerd apparatuur voor zonne-energie, heeft op LinkedIn een campagne gevoerd om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en de natuur. V Insaver Voor elke nieuwe LinkedIn-volger doneerde Insaver €5. Zo werd €1000 ingezameld voor Natuurpunt Limburg.

De donatie zal door Natuurpunt Limburg gebruikt worden om de lokale biodiversiteit te beschermen en te herstellen. Het bedrag is een tastbaar bewijs van een de positieve impact die bedrijven en individuen samen kunnen hebben op onze leefomgeving en natuur.

“Wij zijn een vrijwilligersorganisatie die de kwetsbare en bedreigde natuur beschermt en herstelt. Het is belangrijk dat we in onze doelstellingen ook gesteund worden door bedrijven. Met dit bedrag kunnen we niet alleen lokale natuurprojecten steunen; het is ook een positieve oproep tot meer samenwerking.”

Maïté Couvreur, coördinator van Natuurpunt Limburg


De overhandiging van de cheque aan Natuurpunt Limburg vond plaats op 26/4/2024, in het herenhuis van Natuurpunt Limburg op domein Kiewit. Dit moment markeerde niet alleen de afsluiting van een succesvolle campagne, maar biedt tevens een podium om de voortdurende toewijding aan milieubehoud te onderstrepen.

 Jean-Philippe Janssens, General Manager van Insaver. "Dit initiatief weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid en ons geloof in de kracht van gemeenschappelijke inspanningen voor het behoud van onze prachtige planeet."

We zijn Insaver enorm dankbaar om onze organisatie en de Limburgse natuur een warm hart toe te dragen. Het gedoneerde bedrag is een financieel ruggensteuntje. Maar belangrijker, met campagnes zoals deze verhoogt Insaver, ook het milieubewustzijn en de aandacht voor de natuur. Dat bewustzijn is in deze tijden absoluut nodig en leidt ook tot meer milieuvriendelijke keuzes in het dagelijks leven.

 

Insaver doneert 1000 euro aan Natuurpunt Limburg | Insaver Blog

Insaver bundelt de krachten met haar online community en doneert 1000 euro aan Natuurpunt Limburg. Lees meer in dit artikel.

Meest Recente Posts

In de kijker

Ontdek Meer

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates